Wednesday, 18 January 2012

ifwat

saya kenal awak melalui niniey rakan sekelas awak . . lagipon kelas kita berhadapan so saya selalu nampak awak dalam kelas awak . . saya tak tahu kenapa la saya nak sangat berkenalan dengan awak . . tapi saya bernasib baik . . saya tak sangka awak terlibat dengan kompang . . terkejut awak sertai kami . . tak sia2 saya jadi naib pengerusi kelab kompang . . tu la saya terpaksa terlibat sekali . . tapi memang susah nak bercakap dengan awak maklum la segan . . nak buat macam mana hanya mampu usha awak je . . ambil kesempatan . . jahat betul . . saya gelar awak 'BUDAK COMEL' . . lama2 saya dengar ramai yang gelar macam tu juga so jelas . . awak kan comel . . bak kata senior saya muka awak ala2 baby face . . manis sangat2 . .



kenangan pahit tak dapat saya lupakan bila kenal dengan awak . . masa form4 saya kena raging dengan senior disebabkan main surat dengan budak aspura . . senior saya ingat saya main surat dengan awak . . lawak gila . . tak pasal2 marah saya macam orang gila . .dah la kejut saya pukul 1 pagi pastu raging sampai pukul 3 pagi . . melampau betul . . nasib baik saya sabar maklum senior2 tu kan kawan kakak angkat saya so saya malas nak cari pasal dengan mereka . . ganas betul senior2 tu , pakat baawa batang penyapu untuk raging saya dengan 3 orang kawan saya . . saya sikit tak heran maklum la baru bangun tidur . . siapa suruh kejut saya dengan cara tak betul . . nak tido pon tak senang . . raging saya cuma cakap pasal aspura . . buang masa betul . . nasib baik senior tu tak kenal siapa 'BUDAK COMEL' . . saya tak sangka senior2 akakn siasat saya . . sanggup tu tanya kawan2 saya siapa 'BUDAK COMEL' . . kawan2 saya tak bodoh nak bagi tahu rahsia saya . . bangga dapat kaawan bekap kawan . . lama2 kes saya pon dia orang malas nak ambil tahu . . tu la . . ni balasan saya  . suka sangat kerek dengan senior . . ramai juga senior nak jadikan awak adik angkat mereka . . tapi awak cakap kat saya yang awak takkan layan senior2 aspuri . . terbaik la . . senior tu kecewa sebab awak tolak permintaan dia . . saya seronok dapat mengenali awak dan dapat melakukan tugasan sama2 dalam jawatan Pembimbing Rakan Sebaya . . 

No comments: